Sister Act

Tue 14 Jan 2025 - Sun 2 Feb 2025
Tue 14 Jan 2025
-
Sun 2 Feb 2025

Halleluja! De hemelse hitmusical Sister Act komt naar je toe! 

Een sterrencast met April Darby en Sanne Wallis de Vries én muziek van Emmy-, Grammy-, Tony- en Oscar winnaar Alan Menken, maken Sister Act een explosie van muziek, humor en… nonnen! Stilzitten is een zonde bij hét musicalfeestje van het jaar!

Het leven van nachtclubzangeres Deloris Van Cartier neemt een verrassende wending als ze per ongeluk getuige is van een moord. Ze moet zich noodgedwongen verschuilen op een ondenkbare plek voor een discodiva: een klooster. Onder streng toezicht van Moeder Overste vindt Deloris haar plek tussen de groep uitbundige nonnen en maakt ze van het hulpeloze kerkkoor een swingend succes. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap, transformatie en het vinden van je eigen stem. 

"Een dragende rol spelen in zo'n iconische musical is een ontzettend leuke uitdaging. Kom maar op met dat habijt!" - Sanne Wallis de Vries (Moeder Overste)

interview met Moeder Overste
Voor ons nieuwe magazine Blik vertelt Sanne Wallis de Vries meer over haar rol als Moeder Overste. Lees het interview hier!

blindentolk
De voorstelling op 2 februari is met live audio-descriptie voor blinden en slechtzienden. Reserveer je tickets via het bespreekbureau (contact@chasse.nl) of selecteer bij de stoelkeuze de optie 'Blindentolk'. meer info

credits

met: April Darby, Sanne Wallis de Vries, Freek Bartels (alternate Harry), Gerrie van der Kleij (alternate Moeder Overste), Ana Milva Gomes (alternate Dolores) e.a.