Lachen zonder Labels

Berit Companjen. Marie Koet, Teun van den Elzen
Be Proud
zo 13 okt 2024 - 16:30 - 18:00
kleine zaal
zo 13 okt 2024
16:30 - 18:00
Bestellen

Op 11,12 en 13 oktober draait het in het Chassé Theater om jou. We brengen een ode aan diversiteit en inclusiviteit. Tijdens Be Proud staat identiteit centraal. Dit ontdekken en vieren wij met jou!

Een stand-up comedyshow onder leiding van Berit Companjen, met queer cabaretiers Marie Koet en Teun van den Elzen. Lachen zonder labels!

over Berit Companjen
Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Ze staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Berit was finalist van het prestigieuze Culture Comedy Award en tourde onlangs door het land met Silvester Zwaneveld met de voorstelling Hij zei, zij zei. In deze voorstelling vermengen ze toneel met pure stand-upcomedy, waarbij een man en een vrouw hun onenigheden met veel verbale bombarie bevechten. Haar humoristische kijk op het leven en haar zelfspot maken haar optreden vermakelijk en herkenbaar.

over Marie Koet
Ze is door de Volkskrant uitgeroepen tot één van de comedy-talenten van 2024, stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma's met onder anderen Kim Schuddeboom en
Daniël Arends. Voor Chassé stond ze op de planken tijdens Klapstoelkabaret.
Dagblad Trouw noemde haar 'een koningin van de zelfspot’. Naast het podium schreef Marie teksten voor De Speld en het satirische tv- programma Plakshot.

over Teun van den Elzen
Teun van den Elzen werd opgeleid als politicoloog, maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand – en allerminst zichzelf – wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Hij toert solo door het land, speelt in Comedy Club Haug en is columnist bij Spijkers met Koppen. Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schreef jarenlang voor Dit Was Het Nieuws en hij speelde op Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cross. Zijn eerste voorstelling werd enthousiast ontvangen. Dit seizoen gaat hij in première met zijn tweede programma Op Positie.