Le Nozze di Figaro | The Royal Opera LIVE

Julia Jones, David McVicar
di 10 sep 2024 - 19:30 - 23:40
cinema zaal 3
di 10 sep 2024
19:30 - 23:40
Bestellen

Beleef de prachtige opera- en balletvoorstellingen op ons grote scherm en laat je meevoeren naar Londen! Bekijk alle Royal Opera House vertoningen hier.

Ticketprijs is inclusief een glaasje Prosecco voorafgaand aan de vertoning.

Graaf Almaviva woont met zijn gravin op hun landgoed bij Sevilla. De graaf wil Susanna, de dienstmeid van zijn vrouw. Zij staat echter op het punt om te trouwen met Figaro, de dienaar van de graaf. Tot grote ontevredenheid van Figaro is de graaf van plan om Susanna te verleiden op de avond van de bruiloft. Ondertussen heeft Cherubino, de jonge page van de graaf, een oogje op de gravin maar is hij net ontslagen omdat hij betrapt werd met de dochter van de tuinier.

Figaro besluit dat hij de poging van de graaf om z’n aanstaande bruid te verleiden, moet verijdelen en roept daarbij de hulp in van de gravin, Susanna en Cherubino, waarbij Cherubino zich vermomt als vrouw. Wat volgt is een hele reeks persoonsverwisselingen, misverstanden en verstoorde plannetjes, waaraan alle personages meedoen en waarbij iedereen probeert te krijgen wat – en wie - hij wil.

Deze vertoning heeft een pauze.

Le Nozze di Figaro | The Royal Opera LIVE
Regie
David McVicar
Speelduur
240 min
verwacht
di 10 sep 2024
Taal
Italiaans gezongen
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld