All Inclusive: Out (special event)

Dennis Alink
di 8 okt 2024 - 19:15 - 21:15
cinema zaal 2
di 8 okt 2024
19:15 - 21:15
Bestellen

All Inclusive is queer cinema, gecureerd door Luuk van de Ven. Bekijk alle vertoningen.

Out volgt de reis van Tom en Ajani, twee jonge gay mannen die het beperkende leven in een klein Nederlands dorp achter zich laten voor het veelbelovende Amsterdam. In deze stad hopen ze niet alleen hun droom om filmmakers te worden waar te maken, maar ook een gemeenschap te vinden die hen accepteert zoals ze zijn. 

Out is meer dan een verhaal over het vinden van jezelf; het is een intieme kijk op de strijd voor zelfacceptatie tegen de achtergrond van een nieuwe omgeving. Terwijl ze worstelen met de vraag "Wie ben ik en waar hoor ik thuis?", ontdekken Tom en Ajani of de stad hen dichter bij elkaar brengt of juist uit elkaar drijft. Deze film biedt een reflectie op liefde, identiteit en de zoektocht naar een eigen plek in de wereld.

Met All Inclusive tonen we films van queer makers en over queer onderwerpen. Dit programma wordt gecureerd door Luuk van de Ven (oprichter van draghouse House of Salvia en podcasthost bij Queerapie), die te weinig representatie ziet voor de queer community in films. Met All Inclusive wil hij een inclusieve ruimte creëren waar je op een laagdrempelige manier films kunt kijken en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Iedereen is welkom!

Jefferson Yaw Frempong-Manson (1999) brak in 2016 door met zijn rol als Tommy in de Disney Channel-serie ‘Just Like Me!’. Naast zijn acteerwerk, waaronder rollen in ‘SpangaS de Campus’ en ‘The Passion’, is hij ook actief als singer-songwriter, spoken word artiest en presentator. Hij studeert aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie, werkt aan zijn eigen muziek en zijn eigen kledinglijn.

Programma
19:15 Inleiding door Luuk van de Ven
19:25 Vertoning film
20:55 Q&A met acteur Jefferson Yaw Frempong-Manson en nagesprek in de foyer met een drankje 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door COC Breda-Tilburg
Het COC is de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie. Het COC Tilburg-Breda en omgeving is een van deze twintig regionale verenigingen. Het COC Tilburg-Breda wil haar bijdrage leveren door zich in te zetten voor het verkrijgen, behouden en verbeteren van sociale acceptatie op lokaal niveau. Dit om een stevig fundament te geven voor wereldwijde sociale acceptatie.

All Inclusive: Out (special event)
Regie
Dennis Alink
Speelduur
91 min
verwacht
di 8 okt 2024
Taal
Nederlands gesproken