Lezing

Ilona
be proud
za 12 okt 2024 - 15:00
BoArte-foyer (v/h Spiefoyer)
za 12 okt 2024
15:00 - 15:30
gratis

Op 11,12 en 13 oktober draait het in het Chassé Theater om jou. We brengen een ode aan diversiteit en inclusiviteit. Tijdens Be Proud staat identiteit centraal. Dit ontdekken en vieren wij met jou!

Vanuit COC Tilburg-Breda komt Ilona (zij/haar) spreken. Ze neemt de bezoeker mee in haar reis naar haarzelf. Haar verhaal is meestal euforisch, maar soms ook verdrietig en intens. Het is een verhaal over een transitie en wat dat voor impact heeft gemaakt op haar dagelijkse leven. Een impact die haar leven 180 graden veranderd heeft, waardoor ze nu de beste versie van haarzelf is. 

"Hi lieve toehoorders, mijn naam is Ilona Ananya en ik ga jullie meenemen in mijn reis naar mijzelf. Mijn verhaal is meestal euforisch maar soms ook verdrietig en intens. Het is een verhaal over een transitie en wat dat voor impact heeft gemaakt op mijn dagelijkse leven. Een impact die mijn leven 180 graden veranderd heeft, waardoor ik nu de beste versie van mijzelf ben." 

over COC
Het COC is de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie. Vanaf 1946 is het COC van een ondergrondse organisatie nu een internationale voorloper voor LHBTI- belangen, met duizenden leden, honderden vrijwilligers en twintig regionale lidverenigingen. Het COC Tilburg-Breda en omgeving is één van deze twintig regionale lidverenigingen.

Zij zetten zich actief in voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten van LHBTI+ personen in Nederland en de rest van de wereld. Dit doen ze samen met mensen uit de gemeenschap en bondgenoten. Ze zijn actief op tal van gebieden, met het accent op jongeren & onderwijs, cultuur & geloof, 50-plussers, beweging, queers van kleur, veiligheid, welzijn, werkvloer en leefvorm. 

Op zaterdag 12 oktober staat het COC Tilburg-Breda in de BoArte foyer met kraampje waar je je pronounce op jouw shirt of sokken kan laten drukken. Ook bieden ze wat kleinigheidjes aan en zijn ze er om jouw vragen te beantwoorden.