Iris Wisse

Klokkenberg Kielegats Konzert incl. feestavond

met o.a. PhilZuid, Willemijn Verkaik, Leon van der Zanden & Omar Tomasoni
vr 28 feb 2025 - 20:11
grote zaal
vr 28 feb 2025
20:11
Bestellen

Het Klokkenberg Kielegats Konzert, jubilerend dit jaar, alweer de 22e editie, is altijd een bijzondere avond om het Carnavalsweekend mee te beginnen!

Het 65-koppige PhilZuid wordt bijgestaan door niemand minder dan de Internationale musicalster Willemijn Verkaik. From Broadway to Breda, ze speelde in Wicked in Engeland, Duitsland, Amerika en Nederland en daarna in Frozen. Ze werd wereldwijd uitgeroepen tot beste Elphaba in Wicked. Ze komt uit Son en Breugel, dus we kunnen ook vast iets Carnavalesques van haar verwachten deze avond!

Bariton Michael Wilmering streelt niet alleen de oren, maar neemt de luisteraars mee in zijn verhaal. Als meer liedzangers zich zo zouden geven op het podium zou de klassieke zangkunst vast een groter publiek bereiken. Laat je vervoeren door zijn tederheid, of meeslepen door zijn bravoure. Omar Tomasoni, op trompet, is een Italiaanse solo­trompettist van het Concertgebouworkest en hij voegt als instrumentalist een indrukwekkende maar ook een feestelijke bijdrage toe aan de avond. 

Dirigent Joost Geevers en cabaretier Leon van der Zanden leiden de avond in goede banen. Als extraatje dit jaar heeft de Konzertcommissie een mooi muzikaal cadeau voor de jubilerende Stichting Kielegat (88 jaar) in petto en vanwege het jubileum staat het programma bol van de meezingers, meedeiners en meeklappers. 

Voorafgaand aan het Konzert is er al volop live muziek om alvast in de stemming te komen. Na afloop van het Konzert is er nog een feestelijke nazit met 11 topkapellen uit het Kielegat. 

stamppotdiner
Voorafgaand aan het Klokkenberg Kielegats Konzert kun je lekker makkelijk aanschuiven in de Klûnhut voor een heerlijke stamppot! Geen gedoe met zelf koken of afwassen; gewoon relaxed genieten van een smakelijke stamppot met (vega) worst vanaf 18:00 uur. De perfecte manier om je op te warmen voor een avond vol muziek en carnavalssfeer zonder enige stress. Reserveer je stamppotdiner (€14,50) eenvoudig bij het bestellen van je tickets.