Wannes Cré

De Brouwerij

Ruby Mus + Didi
za 9 nov 2024 - 21:30 - 23:00
Brasserie
za 9 nov 2024
21:30 - 23:00
Bestellen

Zaterdag 9 november presenteren wij ons nieuwe muzikale concept in de Brasserie: De Brouwerij. Een plek waar opkomend, bijzonder en verrassend nieuw talent wordt gebrouwen. Geniet na afloop van de theater- of filmvoorstelling van verfrissende muziek midden in het theater! 

Wij trappen af met Ruby Mus en Didi.

Ruby Mus neemt je mee naar een andere dimensie met haar ritmische en dansbare melodieën. Geïnspireerd door artiesten zoals Yebba en NAO, beschrijft ze haar wereld en complexe emoties over liefde, conflicten en self-empowerment. Ze creëert een eigen unieke sound door haar achtergrond in R&B, pop en soul te combineren met frisse elektronische elementen. Deze power house transformeert samen met haar band en twee dansers tot een surreëel spektakel.

Didi is een opkomend talent in de Nederlandse hiphopscene. Ze staat bekend om haar creatieve en experimentele benadering van verschillende genres, zoals grime en R&B. In haar muziek vertelt ze verhalen over liefde, gevoelens en het leven, gezien vanuit een vrouwelijk perspectief. Met haar unieke stijl en diepe teksten wil Didi haar luisteraars inspireren en verbinden. Haar muziek is een weerspiegeling van haar eigen ervaringen en observaties, en ze hoopt hiermee mensen te raken op een dieper niveau. Ze blijft de scene op haar eigen, vernieuwende manier beïnvloeden en brengt daarmee een frisse wind in het genre.

Een ticket is 5 euro. Bezoek je deze avond al een voorstelling? Dan is de toegang gratis en reserveren niet nodig.